Școala de Antreprenoriat Digital în Turism

Ești tânăr, voluntar sau student pasionat de turism și digitalizare? Alătură-te nouă pe 14-15 iunie 2024, la Pensiunea Eco Resort Butuceni, pentru un eveniment interactiv la Rezervația Cultural-Naturală „Orheiul Vechi”.

Participă la ateliere interactive, învață de la experți și descoperă cum să creezi conținut digital atractiv și eficient. Vom explora împreună strategii pentru turismul durabil și vom avea ocazia să participăm la activități practice și concursuri cu premii.

🔔 Înscrie-te acum și devino parte din viitorul turismului digital: https://bit.ly/OrheiulVechi_Tabara-de-Vara-2024

Hai să facem împreună turismul mai digital și sustenabil! 💻🌱📸

Participarea este absolut gratuită, transportul, cazarea și mâncarea sunt asigurate de către organizatori.

Școala de Antreprenoriat Digital în Turism este organizată în cadrul Proiectului Educație antreprenorială prin digitalizare în turism pe întreg lanțul valoric, finanțat de Proiectul USAID Moldova de Competitivitate și Reziliență Rurală în Moldova (Dezvoltăm Moldova Rurală) și implementat de Asociația Obștească Comitetul Național ICOM Moldova , în parteneriat cu Asociatia Nationala pentru Turism Receptor și Intern, Institutul European pentru Inițiative, Reforme și Educație ASPIRE, AIESEC-in-Chisinau, Universitatea de Stat din Moldova, cu susținerea Ministerul Culturii al Republicii Moldova și în parteneriat cu Rezervația Cultural-Naturală ”Orheiul Vechi”.