Zilei și Nopții Muzeelor la Rezervația Cultural-Naturală “Orheiul Vechi”

Descoperă Istoria și Frumusețea la Rezervația Cultural-Naturală “Orheiul Vechi”

În spiritul celebrării Zilei și Nopții Muzeelor, Rezervația Cultural-Naturală “Orheiul Vechi” vă invită să vă alăturați unei serii captivante de evenimente culturale desfășurate în mijlocul peisajului istoric și natural de excepție.

Expoziția Temporară “Din Lada Bunicii”
În perioada 18 mai – 25 mai, veți avea ocazia de a explora frânturi din trecutul autentic al regiunii prin intermediul expoziției temporare “Din Lada Bunicii”. Obiectele expuse vă vor purta pe meleagurile istorice ale tradițiilor și obiceiurilor locale.

Vizitează Muzeul de Arheologie și Antropologie
Pe 18 mai, între orele 09:00 și 21:30, pornește într-o călătorie prin timp și spațiu prin vizitarea expozițiilor Muzeului de Arheologie și Antropologie. Descoperă artefacte fascinante și povești din vremuri îndepărtate într-un cadru captivant.

Activități Interactive pentru Copii
Pentru cei mici, aventura devine și mai palpitantă cu activități interactive desfășurate între orele 14:00 și 16:00. Descoperirea istoriei se îmbină armonios cu jocurile și experiențele educative.

Tur Nocturn către Promontoriul Butuceni
Pentru cei dornici de senzații tari și mister, vă invităm să vă alăturați unui tur nocturn cu ghidare de la Muzeul de Arheologie și Antropologie către Promontoriul Butuceni. O incursiune fascinantă în întuneric, plină de povestiri și secrete ale locului.

Bună Dispoziție și Cunoaștere Garantate
Echipa de cercetători și ghizi a rezervației va fi alături de voi în fiecare pas, asigurându-vă nu doar cunoașterea istoriei și culturii locale, ci și o atmosferă prietenoasă și captivantă.

Vă Așteptăm Cu Drag!
Nu ratați ocazia de a trăi experiențe unice și de a explora fascinanta moștenire culturală și naturală a “Orheiului Vechi”. Vă așteptăm cu brațele deschise pentru a vă ghida într-o călătorie memorabilă prin timp și spațiu.